MENU
TENNIS en SPORTNIEUWS
Copyright @ 2008 - 2009 TC De Heide       All Rights Reserved
Tel.: 09/368.18.47
info@tcdeheide.be
LAARNE
RSS Feed
- Inschrijvingen voor deelname aan het tornooi in het clubhuis,        vanaf de opening van het seizoen tot en met 9 mei 2010.

CLUBTORNOOI 2018
 
Klik op een fase om het tornooiverloop te volgen
Tornooimodaliteiten
Inschrijvingen voor deelname aan het tornooi in het clubhuis, vanaf de opening van het seizoen tot en met 13 mei 2018.

Op 14 mei 2018 worden de wedstrijdroosters door loting opgesteld. Hierbij wordt wel rekening gehouden met behaalde resultaten in vorige edities.


REGLEMENT CLUBTORNOOIEN
DAMES ENKEL  -  HEREN ALLE LEEFTIJDEN  -  HEREN VANAF 50 JAAR  -  GEMENGD DUBBEL
                                                 DAMES DUBBEL  -  HEREN DUBBEL
1.
De inschrijvingen voor de tornooien gebeuren in het clubhuis. Er worden geen deelnemers meer ingeschreven na de aangeduide afsluitingsdatum. Een reeks kan maar doorgaan als er 8 deelnemers zijn.  Daags na de afsluitingsdatum worden de wedstrijdroosters door loting samengesteld.
2. Alle speelrondes moeten voor de vastgelegde einddatum gespeeld worden. Raadpleeg daarvoor het aankondigingsblad voor enkel- en dubbelspel. Voor wedstrijden die niet op deze einddatum afgewerkt zijn, wordt de winnaar door lottrekking aangeduid, en deze speelt verder in de volgende ronde.
3. Bij de categorie heren enkelspel of dames enkelspel kan men zich maar voor één reeks inschrijven:  +50 jaar of alle leeftijden.
4. In de dubbeltornooien kan, indien één van beide spelers door kwetsuur niet kan aantreden, deze nog vervangen worden, echter op voorwaarde dat het oorspronkelijke duo nog geen wedstrijd heeft gespeeld.
5. Gedurende het tornooi (dus nadat men al één partij heeft afgewerkt), kan men bij het dubbelspel geen partner meer vervangen in geval van opgave wegens kwetsuur of enige andere reden.
6. In alle kwalificatierondes wordt er gespeeld naar 2 sets. Bij elke gelijke stand in de set volgt er een tie-break naar 7 punten. Bij 1-1 stand in de sets volgt een tie-break naar 7 punten.
7. Voor de kwalificatiewedstrijden worden 2 speeluren gereserveerd door gebruik te maken van de speciaal daarvoor beschikbare tornooikaartjes. Slechts in het geval dat deze voorziene tijd onvoldoende is voor het spelen van twee sets en een tie-break, kan een partij verdergezet worden op een ander tijdsstip. Is de tijd onvoldoende omdat men afwijkt van de voorgeschreven 2 sets en een tie-break, dan wordt de winnaar via lottrekking bepaald.
8. Bij de reservatie van de terreinen wordt de wedstrijd ook aangeduid op de wedstrijdtabel en op het planningsblad (namen en datum), die beiden in het clubhuis ter beschikking zijn. Zorg ervoor dat, als er gereserveerd is, er ook daadwerkelijk gespeeld wordt!
9. Wie zich plaatst voor een volgende ronde dient na te kijken of hun tegenstander(s) al bekend is of zijn. Zo ja, dan is het aan hen om met deze tegenstander(s) contact op te nemen om een wedstrijddatum- en uur af te spreken. Na de eerste ronde of voorronde mogen wedstrijden vroeger gespeeld worden dan de vooropgestelde begindatum, echter pas na akkoord van de tegenpartij.
10. In de finales wordt er naar 2 winnende sets gespeeld. Bij elke set met gelijke stand wordt er naar een tie-break gespeeld naar 7 punten. Bij 1-1 in de sets volgt dus een derde set.
11. De finales worden gespeeld de laatste zaterdag- en zondagnamiddag van september of mogelijks 30 september en 1 oktober.
12. De tornooileiders hebben de eindbeslissing in geval van klachten. Door deel te nemen verklaart  men zich akkoord met dit reglement.
Wij wensen  iedere deelneemster of deelnemer het beste en hopen dat alle wedstrijden met de nodige fair-play kan kunnen doorgaan.
Voor alle andere vragen of problemen kan u zich wenden tot de tornooileiders:
Danny Van den Abeele (0475/776176)  en Paul Beirens (0478/499896)